Onze rijschool bestaat al sinds 1989. Sinds de oprichting werken onze instructeurs met veel enthousiasme om op een leuke manier les te geven.
Wil je snel je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!!! Wij staan in Lansingerland, Rotterdam en omstreken bekend om onze vakkundigheid.

Maak gratis kennis met onze veelgeprezen online opleiding Speedtheorie
Speedtheorie is de meest efficiënte Internetopleiding van Nederland, die je in slechts enkele uren alle verplichte onderwerpen van het CBR theorie-examen leert. Klik hier

High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XXL
Dit High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XXL pakket combineert de voordelen van een papieren theorieboek en online studeren. Profiteer van onze unieke SLAAGGARANTIE (*) op dit product. En maak kans op verrassende deals! Ga naar onze theorie webshop!

Telefoon:
06-24600488

Email:
info@lansingerlandrijopleidingen.nl

U kunt gebruik maken van een pakket of losse rijlessen. Pakket, vanaf € 692,80
Minimale aanbetaling cursus indien men theorie heeft € 500,00

Theorie examen € 50,00
Praktijk
Proefles (60 min.) € 39,50
Tussentijdse Toets € 250,00
Praktijkexamen € 250,00
Losse rijlessen (60 min.) € 39,50
Telefoon:
06-24600488
Email:
info@lansingerlandrijopleidingen.nl

Gemiddeld heeft iemand tussen de 40 en 50 uur les nodig. Er zijn mensen die 30 uur nodig hebben, maar er zijn ook genoeg mensen die boven de 50 uur uitkomen.
MAAK EEN KEUZE UIT DE VOLGENDE PAKKETTEN:

Telefoon:
06-24600488
Email:
info@lansingerlandrijopleidingen.nl

HET THEORIE-UITSLAG
Het theorie examen moet behaald worden, dit kunt u voor of tijdens de praktijkopleiding doen. Houdt u er wel rekening mee dat een theorie examen ook een wachttijd heeft en dat u zelf de gelegenheid moet nemen om te studeren. Ook als u een 10 daagse opleiding gaat volgen moet er op de dag van het praktijkexamen altijd een geldig theorie-uitslag aanwezig zijn.
Hoe haalt u het theorie examen?
Dit kunt u behalen door een theoriecursus te volgen of door zelfstudie.
De theoriecursus
De theoriecursus sluit perfect aan bij uw praktijkopleiding. Verdeeld over verschillende avonden verzorgt LANSINGERLAND RIJOPLEIDINGEN een uitstekende cursus. Tijdens de avonden wordt u vertrouwd gemaakt met de verkeersregels en –tekens in het algemeen en de CBR-eisen in het bijzonder. Elke cursus wordt afgesloten met een proefexamen om zo uw kennis te toetsen. De cijfers liegen er niet om, een theoriecursus volgen doet uw kans om te slagen op het theorie-examen aanmerkelijk toenemen.
De theorieboeken/CD rom
Is het volgen van een theoriecursus niet mogelijk of denkt u voldoende te hebben aan zelfstudie dan is er bij LANSINGERLAND RIJOPLEIDINGEN een theorieset te koop waarin u een leer- en oefenboek of een leerboek met CD rom vindt. Beide met glasheldere voorbeelden en uiteraard afgestemd op de exameneisen.

Zelf aanvragen
Het examen voor de theorie wordt afgenomen door het Centraal Bureau Rijvaardigheid, CBR.
U kunt het theorie examen hier aanvragen. Natuurlijk kunt u uw theorie examen ook bij ons aanvragen.
Telefoon:
06-24600488

Email:
info@lansingerlandrijopleidingen.nl

Examens
TussenTijdseToets (afgekort TTT)
Zit je op ongeveer tweederde van de praktijkopleiding? Dan ben je klaar voor de TussenTijdseToets. Deze toets is een proefexamen die afgenomen wordt bij het CBR. Samen met je eigen instructeur en een examinator ga je een rit maken waarbij gekeken wordt wat je al goed beheerst en waar nog aan gewerkt moet worden. Tijdens de TussenTijdseToets kan er gelijk gekeken worden hoe je reageert op een examensituatie. De TussenTijdseToets vergroot je kans op slagen voor je examen.
Wanneer je de TTT met voldoende resultaat afsluit krijg je vrijstelling op het onderdeel bijzondere verrichtingen bij het eerstvolgende examen.
Praktijkexamen
Zodra het examengeld per bank of contant betaald is en een kopie van het legitimatie ingeleverd is word een examendatum gereserveerd.
Eigen Verklaring
Deze is alleen verplicht bij het 1e examen en word dan ook berekend bij het 1e examen.
DigiD-machtiging
Om praktijkexamen aan te kunnen vragen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR), dient u ons
eerst te machtigen met behulp van uw DigiD. Voor het machtigen heeft u het rijschoolnummer van
ons nodig. Het nummer en meer informatie over het machtigen vind u in het DigiD-Formulier.
Log hier in om ons te machtigen op de website van het CBR!
Telefoon:
06-24600488

Contact
Heeft u een vraag of wilt u zich direct aanmelden, gebruik onderstaand formulier.
Bezoekadres:
Haverveld 21

2661VD BERGSCHENHOEK
Telefoon :010-7858911

[si-contact-form form=’1′]

Telefoon:
06-24600488