TussenTijdseToets (afgekort TTT)
Zit je op ongeveer tweederde van de praktijkopleiding? Dan ben je klaar voor de TussenTijdseToets. Deze toets is een proefexamen die afgenomen wordt bij het CBR. Samen met je eigen instructeur en een examinator ga je een rit maken waarbij gekeken wordt wat je al goed beheerst en waar nog aan gewerkt moet worden. Tijdens de TussenTijdseToets kan er gelijk gekeken worden hoe je reageert op een examensituatie. De TussenTijdseToets vergroot je kans op slagen voor je examen.
Wanneer je de TTT met voldoende resultaat afsluit krijg je vrijstelling op het onderdeel bijzondere verrichtingen bij het eerstvolgende examen.

Praktijkexamen
Zodra het examengeld per bank of contant betaald is en een kopie van het legitimatie ingeleverd is word een examendatum gereserveerd.

Eigen Verklaring
Deze is alleen verplicht bij het 1e examen en word dan ook berekend bij het 1e examen.

DigiD-machtiging
Om praktijkexamen aan te kunnen vragen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR), dient u ons eerst te machtigen met behulp van uw DigiD. Voor het machtigen heeft u het rijschoolnummer van ons nodig. Het nummer en meer informatie over het machtigen vind u in het DigiD-Formulier.

Log hier in om ons te machtigen op de website van het CBR!cbr